Tájékoztatás!

Tisztelt Látogatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 484/2020. ( XI. 10.) Korm. rendelet 12. § (1) és (3a) bekezdése értelmében a közművelődési intézményeket a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

Ennek értelmében 2021. május 19. napjától a Szent Antal Népház várja régi és új csoportjait.

Az intézményegység látogatásakor a védettséget, a védettségi igazolvány és személyi okmány felmutatásával kérjük igazolni!

Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető.

A jegy megváltásával látogatható kulturális eseményen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

A kulturális esemény szervezője, a kulturális esemény helyszínének üzemeltetője vagy vezetője, illetve a szervező, az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja.

A kulturális esemény helyszínén este 11 óra és reggel 5 óra között az ott foglalkoztatottak kivételével tilos tartózkodni.

A védettségi igazolvánnyal rendelkező dolgozó a munkavégzés alatt nem köteles maszkot viselni.

A kulturális eseményen nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni.

Gyomaendrőd, 2021. május 19. Dr. Szonda István igazgató